Hvordan bli med på fellesturer?

For å kunne inviteres med på fellesturer og ritt som arrangeres med Meetup-funksjonen så er det viktig å huske at man må trykke «Skal» i facebook-arrangementet. Deretter må du også følge den som arrangerer turen i telefonapp’en Zwift Companion, (hvis man ikke allerede gjør det fra før). Dette er for at alle som skal være med må legges inn i turen manuelt.

Du får et varsel i telefon app’en, og du kan se invitasjonen i blått på «Hjem»-skjermen til Zwift Companion. Trykk på den for å se detaljer om Meetup og svare «Going» eller «Not Going».

Når det er tid for Meetup så bør du logge deg på Zwift i god tid før den er planlagt å starte. Gå inn på hvilken som helst rute og sjekk gjerne om din avatar beveger seg når du trør for å være sikker på at alt virker. Zwift vil varsle deg noen minutter før Meetup skal begynne med en «Join Meetup»-knapp/felt som vil ta deg til startpunktet for turen. Der venter du sammen med vennene dine til vi starter. Husk å begynne å trø litt før nedtellingen er ferdig for at gruppen skal komme ut mest mulig samlet fra starten av.